Foto door Foppe Schut

Tournee Australië & Nieuw-Zeeland

24 februari 2020

Het Nederlands Kamerkoor gaat down under om 150 Psalms, onze monumentale ode aan 1.000 jaar koormuziek, te delen met Australië en Nieuw-Zeeland! Het koor wordt vergezeld door onze collega’s van de Tallis Scholars, Det Norske Solistkor en het Australische The Song Company om 150 psalmen van 150 componisten uit te voeren in 4 dagen. Na de concerten in Australië trekt het koor verder naar Nieuw-Zeeland, waar ze twee highlight-programma’s zullen uitvoeren op het NZ Festival of the Arts in Wellington.

Op deze pagina delen we onze avonturen met de achterblijvers – kom regelmatig terug in de komende weken om meer te lezen en zien van onze reizen, zowel op als achter het podium!

Onze sopraan Mónica heeft ons Instagram-account overgenomen om de avonturen van het koor met de thuisblijvers te delen! Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven! Jasper Schweppe, een van onze bassen, houdt een reisblog bij op onze website.

“Als zanger ben je altijd al bezig met neus- en keelverkoudheden, zoals mijn vader altijd het onderscheid altijd subtiel maakt. Ik loop rond en bij het zien van die mondkapjes voel ik mijn keel. En mijn neus wordt nattig. Of verbeeld ik het me allemaal. Je wordt bij twijfel door de autoriteiten kennelijk onmiddellijk 2 weken in quarantaine geplaatst.”

Lees verder > 

 


 

Foto door Foppe Schut

150 Psalms

Adelaide Festival

Best of 150 Psalms & more

NZ Festival of the Arts, Wellington

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam
*