Opening cultureel seizoen tijdens Uitmarkt met Van Gogh in Me

30 augustus 2022

Dit weekend vindt traditiegetrouw de start van het nieuwe culturele seizoen plaats op het Museumplein in Amsterdam tijdens de Uitmarkt. Het Nederlands Kamerkoor was op 27 augustus onderdeel van het openingsconcert en zong o.l.v. Béni Csillag een fragment uit Van Gogh in Me: Erik Satie’s beroemde Gymnopédie no. 1, in een nieuwe bewerking voor koor door componist William Knight, voorzien van de visuals uit de voorstelling door fuse*.

Uitmarkt 2022: De Opening werd op 27 augustus uitgezonden door de NTR op NPO2. Bekijk de hele uitzending terug via NPO Start!

Van Gogh in Me beleeft zijn Nederlandse première op 13 november 2022 in Koninklijk Theater Carré en gaat daarna verder op tournee door Nederland! Bekijk de complete concertagenda op de Van Gogh in Me-pagina.

De nieuwste single met muziek en visuals uit deze vernieuwende productie is nu te zien en te beluisteren op onze website en diverse streamingdiensten! In oktober 2022 komt het volledige album met de muziek uit Van Gogh in Me uit in samenwerking met Alpha Classics Label.

Op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks concertinformatie, filmpjes, nieuws en meer…

Lees ons privacybeleid

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode*