Vacature: Stagiair(e) concertproductie

Het Nederlands Kamerkoor is een van de beste koren ter wereld en staat bekend om zijn innovatieve en afwisselende programmering. Om te zorgen dat alle tournees, concerten en repetities in goede banen worden geleid, zoeken wij een stagiair(e) concertproductie. Het gaat om een stage van tenminste 24 uur per week voor de periode augustus 2018 tot en met februari 2019 (in overleg).

De stage

Als stagiair(e) concertproductie werk je direct samen met de productieleider van het Nederlands Kamerkoor, zowel op kantoor als op de repetitie- en concertlocaties. ​In de laatste fase voordat het Koor het podium op kan, regel jij de details. Zo organiseer je het vervoer en verblijf van buitenlandse zangers en solisten, communiceer je de planningen met zangers en zalen, en bereid je de concerten technisch voor. Ook draai je mee op de vloer en ben je zo de schakel tussen zaal, musici, technici en radio. Je werkt aan de productie van ca. 80 concerten per jaar, zowel in binnen- als buitenland.

Wie zoeken wij?

• Je bent bezig met of pas afgestudeerd van een relevante opleiding, bijv. Productie Podiumkunsten, Music Management, Muziekwetenschappen of Leisure management
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om met mensen van verschillende achtergronden en niveaus te werken.
  • Je bent georganiseerd, flexibel en stressbestendig
  • Je bent pro-actief en vindt het niet erg om ’s avonds en in weekenden te werken
  • Je hebt enige affiniteit met klassieke muziek
  • Je bent bij voorkeur in bezit van een rijbewijs B
  • Je bent tenminste 5 maanden beschikbaar voor minimaal 24 uur per week

Wat bieden wij?

Wij zijn een kleine organisatie waarvan je alle ins- en outs leert kennen. Je krijgt ervaring in de verschillende aspecten van concertproductie. Door het contact met zalen, theaters, musici en leveranciers breid je je netwerk uit. Er is een bescheiden maandelijkse stagevergoeding beschikbaar, en bij goed presteren bieden wij een mooie referentie voor je toekomst.

Solliciteren?

Stuur vóór 15 juli je CV en een korte motivatie naar annelot.rijkaart@nederlandskamerkoor.nl. Heb je vragen? Bel dan: 030-2303020