Vroegboekkorting Weihnachts-Oratorium

1 juni 2018

Met de zomerse temperaturen van nu denkt u vast nog niet aan kerst, maar als u voor 30 juni kaarten bestelt voor het Weihnachts-Oratorium in Naarden ontvangt u 20% korting!

Bachs Weihnachts-Oratorium is de ideale manier om kerst feestelijk in te luiden. Volgens traditie werken het Nederlands Kamerkoor en chef-dirigent Peter Dijkstra ieder jaar samen met een ander topensemble en solisten van wereldformaat. Dit jaar werkt het Nederlands Kamerkoor samen met het baanbrekende Praagse barokgezelschap Collegium 1704. En uiteraard klinkt bij het Nederlands Kamerkoor, zoals altijd, het complete Weihnachts-Oratorium: van de feestelijke cantate voor Eerste Kerstdag tot die voor Driekoningen. Een mooiere manier om de feestdagen in te gaan is er haast niet.

Klik hier om kaarten met vroegboekkorting te bestellen!