Zingdag 1 oktober

Op 1 oktober 1937 was het Nederlands Kamerkoor o.l.v. oprichter Felix de Nobel voor het eerst te horen op de radio. 80 jaar later, op 1 oktober 2017, vieren wij daarom ons jubileum met een feestelijke dag. Voorafgaand aan de Vespers van Rachmaninov vindt een speciale editie van de Zingdag plaats. Van 10.00 – 14.00 werkt u samen met zangers van het Nederlands Kamerkoor aan delen van de Rachmaninov Vespers. Na de lunch vindt het concert plaats in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. De presentatie van de Zingdag vindt dit keer niet plaats in een foyer voor vrienden en familie, maar in de Grote Zaal van TivoliVredenburg: delen van de Vespers worden samen met het Nederlands Kamerkoor tijdens het concert uitgevoerd.

De dag ziet er als volgt uit:

IN HET UTRECHTS CENTRUM VOOR DE KUNSTEN, DOMPLEIN 4
09.30: ontvangst met koffie/thee
10.00: opwarmen, inzingen
10.15: uiteen in stemgroepen
11.00: koffie/thee met taart!
11.30: uiteen in stemgroepen

IN TIVOLIVREDENBURG, GROTE ZAAL
12.45: repetitie o.l.v. Peter Dijkstra in de Grote Zaal van TivoliVredenburg
13.30: lunch
15.00: aanvang concert

Kosten voor deze dag zijn €80 * (excl. servicekosten). Dit is inclusief koffie/thee, lunch én een concertkaartje t.w.v. €26!

Als deelnemer van de Zingdag krijgt u een plaats achter het podium in de Grote Zaal, zodat u gemakkelijk mee kunt zingen o.l.v. Peter Dijkstra.

Wilt u vrienden of familie meenemen naar het concert? Koop de kaarten daarvoor direct via deze link.

*Voor donateurs geldt een speciale korting. Donateurs hebben hier reeds een mail over ontvangen.