Zingdag Musica Leoverdia

Workshop 1: door Gilad Nezer – Muzikale Communicatie

Gilad Nezer is sinds 2005 vast lid van het NKK. Daarnaast houdt hij zich bezig met cultureel ondernemerschap en het coachen van groepen en individuen in muzikale communicatie. Met muzikale communicatie gaat hij ook aan de slag tijdens deze workshop. Met elkaar onderzoek je hoe een geslaagde kooruitvoering tot stand komt. Dat is door zangtechnische elementen, maar ook door professionele muzikale communicatie. Als koorzanger moet je je aandacht specifiek richten op wat er om je heen gebeurt, zodat je je stem kunt afstemmen op anderen. De verbondenheid die hierdoor ontstaat, heeft een onnavolgbaar effect: niet alleen op jou als zanger, maar ook op het publiek. Een speelse workshop met diepgang!

Workshop 2: door Stefan Berghammer – Jouw Oertoon

Stefan Berghammer is al ruim 15 jaar vast lid van het NKK. Naast zijn werk als koorzanger is hij actief als solozanger en zangdocent. In zijn lespraktijk heeft hij een eigen methode ontwikkeld: Stefan gaat op geheel eigen wijze opzoek naar jouw ‘oertoon’. Deze oertoon is de basis van je eigen zangtechniek.Aan de hand van lichaamswerk en technische oefeningen ga je op zoek naar je eigen klank. Zo ervaar je meer vrijheid, plezier en expressie in je zang!