Zingdag 2019

De jaarlijkse landelijke Zingdag van het Nederlands Kamerkoor vindt plaats op zaterdag 28 september 2019 van 10.00-17.00 in Akoesticum te Ede.

Dit jaar is Boudewijn Jansen uitgenodigd als gastdirigent. Boudewijn werkt regelmatig met het Nederlands Kamerkoor als instudeerder van het koor en coach van NKK NXT. Daarnaast werkt hij met het koor van De Nationale Opera en is hij artistiek leider van het Toonkunstkoor Amsterdam. Hij heeft voor u een prachtig programma samengesteld, dat u in uw stemgroep instudeert onder leiding van een zanger van het Nederlands Kamerkoor. We openen en sluiten de dag gezamenlijk onder leiding van Boudewijn Jansen, en eindigen de dag met een korte presentatie van het programma.

Het Repertoire

Camille Saint-Saëns
Calme des nuits
Les Fleurs et les Arbres
Felix Mendelssohn
Wie der Hirsch schreit (eerste deel uit Psalm 42)
Edward Elgar
The shower
John Tavener
The Lamb

Dagindeling

v.a. 09.30 Inloop
10.00 Opening en welkom
10.10 Gezamenlijke repetitie o.l.v. Boudewijn Jansen
11.10 Koffiepauze
11.30 Stemgroeprepetities o.l.v. zangers van het NKK
13.00 Lunchpauze
14.00 Gezamenlijke repetitie o.l.v. Boudewijn Jansen
15.30 Koffiepauze
16.00 Presentatie voor vrienden/familie
16.30 Borrel

Deelname

U kunt hieronder een ticket voor de Zingdag 2019 aanschaffen! Deelname kost €65,-. Hierbij is koffie, thee en lunch inbegrepen.