Uw steun, onze adem

Het Nederlands Kamerkoor verkent de grenzen van de koormuziek. Al bijna negentig jaar en op het allerhoogste niveau. Onze programma’s op het gebied van talentontwikkeling, participatie en educatie dragen bij aan de bloei van de Nederlandse koorcultuur. 

Dit alles kunnen we niet zonder u. De steun van onze donateurs, sponsoren en fondsen maakt het verschil. Uw steun is cruciaal om ook nieuwe generaties te kunnen raken, inspireren en verbinden.

Contact en informatie
Uw steun, onze adem

Het Nederlands Kamerkoor raakt, inspireert en verbindt. Maar dit kunnen we niet alleen. Steun ons als particulier, bedrijf, fonds of stichting.

Wat kan uw steun betekenen?

Het Nederlands Kamerkoor staat voor topkwaliteit, maakt grensverleggende programma’s, en investeert in de Nederlandse koorwereld op het gebied van talentontwikkeling, educatie en participatie. De steun van onze particuliere donateurs, sponsoren en fondsen is daarbij onmisbaar.

Lees meer over schenkingsdoelen
Wat kan uw steun betekenen?

"Het Nederlands Kamerkoor is voor mij als een juweel: daar mag je van genieten! En om dat lang te kunnen doen wil ik het NKK steunen. Of dat nu is voor educatie, topkwaliteit of innovatie. Het is allemaal essentieel!"

Yolande Gleis, donateur

"De concerten van het Nederlands Kamerkoor ontroeren, boeien en intrigeren ons en wij genieten elke keer weer."

Maartje van Weegen en Joop Daalmeijer, lid van De Nobelkring

"Wat het NKK ook zingt, het ontroert altijd. Van Bach tot Auerbach, van renaissance tot 21e eeuw. Dit koor moet blijven zingen!"

Liesbeth Steendijk en Foekje Dijk, lid van De Nobelkring

Heeft u vragen?

Wij bespreken graag met u op welke manier u het Nederlands Kamerkoor wilt ondersteunen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze collega’s Margot Palmen en Margriet Stok. Telefoon: 030 230 30 20 of 06 1495 79 74.

Neem contact op per mail
Heeft u vragen?
Nooit meer een concert missen?

Schrijf je in voor onze concertupdates!

  • als eerste op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen
  • exclusieve extra’s
  • voorrang bij kaartverkoop
Houd mij op de hoogte