Nalaten | Tijdloze klanken

Raken de adembenemende klanken van het Nederlands Kamerkoor u? Vindt u het belangrijk dat toekomstige generaties ook geïnspireerd worden door koormuziek van topkwaliteit? Door na te laten aan het Nederlands Kamerkoor krijgt uw geld een mooie en betekenisvolle bestemming. 

Met uw nalatenschap kunnen we ervoor zorgen dat het Nederlands Kamerkoor de wereld kan blijven raken, inspireren en verbinden. Puttend uit repertoire van duizend jaar koormuziek, in ontmoeting met andere kunstvormen, andere culturen, onverwachte samenwerkingspartners en met aandacht voor jong talent, educatie en participatie draagt u bij aan het stemgeluid van de toekomst, zodat ook volgende generaties van koormuziek kunnen blijven genieten.  

Ja, ik wil meer weten over Nalaten
Nalaten | Tijdloze klanken

Hoe kan ik nalaten?

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt nalaten aan het Nederlands Kamerkoor. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een legaat (een vastgesteld bedrag of vast percentage). Of een erfstelling, waarbij u het koor als (mede-)erfgenaam opneemt in uw testament. Ook kunt u uw erfenis verbinden aan een Fonds op naam, waarbij uw legaat of erfstelling wordt besteed aan een specifieke doelstelling.

ANBI-status | geen erfbelasting 

Het Nederlands Kamerkoor is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat er geen erfbelasting betaald hoeft te worden.  

Testament 

Nalaten aan een goed doel kan alleen met een testament dat is opgemaakt door een notaris. Hieronder treft u de benodigde gegevens aan. 

Stichting Nederlands Kamerkoor 

Doelenstraat 46 
3512 XJ Utrecht 
KvK-nummer: 41197890 
RSIN/fiscaal nummer: 002952245 
Rekeningnummer / IBAN: NL69ABNA0550445897 
BIC: ABNANL2A 

Uw steun, onze dank

Wij bedanken u graag voor uw voorgenomen steun. Mocht u het Nederlands Kamerkoor in uw testament hebben opgenomen, dan heeft u de mogelijkheid om ons hierover te informeren. Zo nodigen wij u bijvoorbeeld graag uit voor een jaarlijkse bijeenkomst en houden we u op de hoogte van onze activiteiten.  

Uw steun, onze dank
Melle Meivogel

Meer informatie

Wilt u aanvullende informatie of vrijblijvend advies over het opnemen van het Nederlands Kamerkoor in uw testament? Dan nodigen we u van harte uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. U kunt contact opnemen met onze collega’s Margot Palmen en Margriet Stok.  

Margot Palmen | Hoofd Development
margot.palmen@nederlandskamerkoor.nl
030 230 30 20 | 06 1495 79 74

Margriet Stok | Relatiemanager
margriet.stok@nederlandskamerkoor.nl
030 230 30 20

Contact per e-mail
Meer informatie

Contactformulier

Nooit meer een concert missen?

Schrijf je in voor onze concertupdates!

  • als eerste op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen
  • exclusieve extra’s
  • voorrang bij kaartverkoop
Houd mij op de hoogte