Openbare repetitie

Steel Stolen

Het is mogelijk om repetities van het Nederlands Kamerkoor bij te wonen! Voor maar €7,50 kan je bij repetities van de onderstaande projecten komen kijken:
(Bent u Vriend van het Nederlands Kamerkoor of Doneert u? Dan kunt u 2x per seizoen gratis naar een openbare repetitie komen! Meld u aan met uw mailadres en naam via rsvp@nederlandskamerkoor.nl)

Steel Stolen
Op 3 mei repeteert het Nederlands Kamerkoor voor het uitdagende programma Steel Stolen, onder leiding van Peter Dijkstra.
Cellist Maya Fridman gaat het Nederlands Kamerkoor en HIIIT (voormalig Slagwerk Den Haag) voor in een concert dat onze relatie als mens met de natuur bevraagt. Wij plaatsen onszelf als mens buiten de natuur. Maar zijn wij er zelf niet juist onderdeel van? Is onze ‘cultuur’ niet gewoon ‘natuur’?
Naast Curse upon Iron klinkt ook Sonnengesang van Sofia Goebaidoelina, voor koor, cello en slagwerk, en improvisaties van alumni van NKK NXT, het traineeship voor jonge professionals van het Nederlands Kamerkoor. De Zwitserse fotograaf en filmmaker Laurence Bonvin maakte beelden van de Zwitserse Aletsch gletsjer, die in deze voorstelling - als personage - een belangrijke rol vervult.

Datum: 03 mei 2024
Tijd: 12.30 - 15.30 (Een kwartier voor aanvang van de repetitie aanwezig)
Locatie: Silokerk in Utrecht, Herenstraat 34

Kom kijken!
Steel Stolen
Nooit meer een concert missen?

Schrijf je in voor onze concertupdates!

• als eerste op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen
  • exclusieve extra’s
  • voorrang bij kaartverkoop