Zing mee

Wat is er mooier dan met de zangers van het Nederlands Kamerkoor meezingen? Je staat naast een diep resonerende bas, of een zuivere sopraan, een warme alt, of een heldere tenor en kunt helemaal in hun toon mee. Je krijgt tips en trucs en zingt samen de mooiste muziek. Tijdens onze Zingdagen en workshops kan dat; lees verder over hoe ook jij kunt meezingen met het Nederlands Kamerkoor.

 

Zingdagen

In samenwerking met concertzalen in het hele land organiseert het Nederlands Kamerkoor Zingdagen, voor amateurzangers en -koren. Op deze dagen komen koren en individuele zangers vanuit de hele regio samen met zangers van het Nederlands Kamerkoor voor een dag gevuld met koorzang.

Deelnemende zangers krijgen workshops van zangers van het Nederlands Kamerkoor over onder andere samenzang, stemgebruik en samenklank, werken samen aan een gevarieerd programma en presenteren aan het eind van de dag hun werk voor familie, vrienden en bekenden. Een feest van samenzang en een kans om te leren en geïnspireerd te raken door koorzangers van het allerhoogste niveau!

Doe mee!
Zingdagen

Utrecht zingt met het Nederlands Kamerkoor

Het Nederlands Kamerkoor organiseert in samenwerking met ZIMIHC Theaters in een aantal korte workshops rondom onze concerten in Utrecht. Of je al vijfentwintig jaar in een koor zingt of alleen maar onder de douche, deze workshop is voor iedereen! Deelnemers aan de workshops krijgen niet alleen extra achtergrondinformatie over de concerten, maar werken ook met zangers van het Nederlands Kamerkoor aan een aantal muziekstukken die verband houden met de concerten van het NKK.

De workshops beginnen om 10.00u (inloop vanaf 09.30u) en zijn om 11.30u afgelopen. Achteraf is er de mogelijkheid om samen met de zanger van het Nederlands Kamerkoor na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Doe mee!
Utrecht zingt met het Nederlands Kamerkoor
Nooit meer een concert missen?

Schrijf je in voor onze concertupdates!

  • als eerste op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen
  • exclusieve extra’s
  • voorrang bij kaartverkoop
Houd mij op de hoogte