Schenkingsdoelen | Wat kan uw steun betekenen?

Het Nederlands Kamerkoor staat voor topkwaliteit, maakt grensverleggende programma’s, en investeert in de Nederlandse koorwereld op het gebied van talentontwikkeling, educatie en participatie. De steun van onze particuliere donateurs, sponsoren en fondsen is daarbij onmisbaar.

 

Contact en informatie
Schenkingsdoelen | Wat kan uw steun betekenen?

Talentontwikkeling | Het stemgeluid van de toekomst

NKK NXT, ons traineeship voor jonge professionals, slaat al zes jaar succesvol de brug tussen opleiding en praktijk. De stap van conservatorium naar professioneel zanger blijkt vaak heel groot. Met NKK NXT geven we acht talenten een half jaar lang een baan. Een baan waarin hun ontwikkeling voorop staat en we hun kansen om een plek op de arbeidsmarkt te veroveren als professioneel zanger groeien.

Lees meer over NKK NXT
1105 NKKNXT 21-22 Foto: William van der Voort

Topkwaliteit & innovatie

Bij het Nederlands Kamerkoor gaan topkwaliteit en innovatie hand in hand. We brengen duizend jaar koormuziek en doen dat op grensverleggende wijze. We investeren niet alleen in de ontwikkeling van onze zangers, maar ook in samenwerking met kunstenaars uit andere disciplines en ontmoetingen met andere domeinen, zoals zorg, onderwijs en wetenschap.

Kijk en luister
Topkwaliteit & innovatie

"Het Nederlands Kamerkoor is voor mij als een juweel: daar mag je van genieten! En om dat lang te kunnen doen wil ik het NKK steunen. Of dat nu is voor educatie, topkwaliteit of innovatie. Het is allemaal essentieel!"

Yolande Gleis, donateur

"Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zang en beeld dringen door via oor en oog: het is ontroerend, overweldigend en het is actueel."

F. van der Linde over Van Gogh in Me

"Adembenemend mooi toekomstvisioen… Fenomenaal is een understatement."

Theaterkrant over NKK NXT 18/19

Educatie en participatie

We organiseren Zingdagen door het hele land, waarin zangers vanuit de hele regio samenkomen voor een dag boordevol koorzang. Op die manier investeren we in de prachtige amateurkorenwereld die Nederland rijk is. Daar zijn we trots op. Met Yara, een nieuw initiatief onder leiding van dirigent Rohan Poldervaart, onderzoeken we de komende vier jaar hoe samenzang jongeren tussen 12 en 16 kan verbinden.

Lees meer
Educatie en participatie

Uw steun, onze adem

Het Nederlands Kamerkoor raakt, inspireert en verbindt. Maar dat kunnen we niet alleen. Steun ons als particulier, bedrijf, fonds of stichting.

Heeft u vragen?

Wij bespreken graag met u op welke manier u het Nederlands Kamerkoor wilt ondersteunen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze collega’s Margot Palmen en Margriet Stok. Telefoon: 030 230 30 20 of 06 1495 79 74.

Contact per e-mail
Heeft u vragen?
Nooit meer een concert missen?

Schrijf je in voor onze concertupdates!

  • als eerste op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen
  • exclusieve extra’s
  • voorrang bij kaartverkoop
Houd mij op de hoogte